Plaatbewerking

T&T RVS Service verzorgt plaatbewerking voor roestvaststaal, staal en aluminium. Deze werkzaamheden vinden plaats in een van onze twee daarvoor ingerichte werkplaatsen of bij een van de specialisten waar we mee samenwerken. De werkplaatsen voor RVS, staal en aluminium zijn volledig van elkaar gescheiden om contact te voorkomen.

Wij leveren werkzaamheden op, inclusief migratierapporten voor de materialen of eventuele testcertificaten. De werkzaamheden op gebied van plaatbewerking zijn in te delen op de toepassing. T&T RVS Service onderscheidt daarin constructieve en decoratieve doeleinden. Deze bestaan uit:

plaat

Knippen en kanten/zetten

In onze werkplaatsen hebben we de mogelijkheid om RVS, staal of alumium platen te knippen of kanten/zetten met een beperkte range. Onze machine kan platen verwerken tot 2,5 meter breed en met wanddiktes van:

  • RVS tot 3 mm
  • Staal tot 5 mm
  • Aluminium tot 5 mm

Voor grotere maten of dikkere platen werken wij samen met een partner uit ons netwerk. Tevens besteden wij grotere hoeveelheden aan hen uit. Zij zijn hier volledig op ingericht en hebben geen beperkingen op gebied van knippen, snijden, kanten of zetten.

Draaien/verspanen

T&T RVS Service verzorgt draai en verspaan werkzaamheden voor alle materialen in alle gewenste vormen. Dit kan zowel in onze eigen werkplaats of wanneer het veel en repetitie werk is, bij onze partner op dit gebied.

Coaten

Het coaten van materialen of werkstukken geschiedt vooral voor bescherming tegen beschadiging van het oppervlak tijdens transport of opslag. T&T RVS Service hanteert daarbij de standaard mogelijkheden af fabriek. Daarnaast verzorgt T&T RVS Service decoratieve coating. Dit kan in alle RAL kleuren en in alle vormen.

Ook is het mogelijk te decoreren door er figuren of tekst op te etsen, graveren of te laseren. Dit geldt natuurlijk voor alle materialen.