Projecten

Een project is voor T&T RVS Service een breed begrip. T&T RVS Service zet zich volledig in voor een project en het belang van de opdrachtgever staat voorop. T&T RVS Service bezit over de flexibiliteit om volledig mee te gaan in de wensen van haar opdrachtgever.
Door de ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, zijn we bewust ons van onze beperkingen. We concerteren ons daarom op hetgeen waar we sterk in zijn en maken gebruik van ons netwerk. Klanten van T&T RVS Service kunnen rekenen op:

Technische ondersteuning

T&T RVS Service heeft ervaring en kennis van de diverse toepassingen binnen de hygiënische proces industrie. T&T RVS Service biedt op basis van deze kennis en ervaring technische ondersteuning bij het maken van keuzes voor of tijdens de installatie of verbouwing van een systeem. Wij adviseren u daarnaast graag over het terugwinnen of gebruiken van restwarmte. We denken graag mee of geven invulling aan het uitwerken van de oplossing.

Planning & budget bewaking

T&T RVS Service werkt vastberaden en planmatig naar de doelstelling en signaleert tijdig eventuele belemmeringen. Door openhartig overleg en daadkrachtig handelen, zorgen wij ervoor dat deze belemmeringen worden voorkomen en de doelstelling wordt gehaald.

Organisatie randwerkzaamheden

Onze betrokkenheid en dienstverlenende instelling maken T&T RVS Service uniek. Wij weten wat er georganiseerd moet worden rondom de werkzaamheden die wij verrichten en hebben ook ruime ervaring met het regelen van randwerkzaamheden en eventuele speciale gereedschappen. Als u dit aan ons over laat, ontzorgen wij u en staan wij in voor een turn-key invulling.

Persoonlijke betrokkenheid van aanvraag tot oplevering

Omdat u vanaf het eerste contact verbonden bent aan 1 gesprekspartner voor zowel technische als commerciele zaken, is er een optimalebetrokkenheid voor uw project. Hij zal zich hard maken voor uw zaak, het team motiveren en uw belangen behartigen waar nodig.

Administratieve afwikkeling

T&T RVS Service verzorgt geheel op klantwens de laslogboeken en migratie rapporten. Hiermee kan T&T RVS Service volledige invulling geven aan de actuele normen en richtlijnen.
Ons registratie systeem garandeert trace-ability van laswerk en materialen die wij verwerken. Wij komen daarmee tegemoet aan de officiële verplichtingen volgens: PED, 1935 en HDN. Daarnaast verzorgen we eventueel tussentijdse rapportages omtrent budgetbewaking, de voortgang van het project of testresultaten.

Eerlijk en oprecht communiceren

De basis voor een goede samenwerking.