Warmte wisseling

T&T RVS Service bouwt oplossingen voor warmte of koude uitwisseling. Een expertise is onder andere onze dubbelwandige leidingsystemen.

Door onze ervaring als installateur van diverse systemen voor warmte uitwisseling, hebben wij deze vaardigheid uitgebouwd naar een volledig eigen oplossing. Dit maatwerk is reeds op diverse plaatsen toegepast en functioneren als berekend.

Onze referenties bevinden zich in de zuivel, plantaardige olie, chocolade en sauzenindustrie. T&T RVS Service bouwt custom-made systemen, die het meest ideaal zijn voor uw toepassing en situatie. Graag vertellen wij u meer over de  mogelijkheden.

In praktijk bestaan er veel corrosieproblemen rondom een warmtewisselaar. De oorzaak zit vaak in het laswerk of de toegepaste materialen. Dankzij onze deskundigheid en ervaring weten we hoe hier mee om te gaan. Vooral in de voedingsmiddelenindustrie is het noodzakelijk om gespecialiseerde bedrijven in te zetten op dergelijke delicate plaatsen in het proces. T&T RVS Service onderscheid zich door het vermogen om standaard componenten passend te maken binnen “onmogelijke” situaties.